Siri – söker fodervärd i Västeråsområdet

DSC_1593

Siri är vår Norska importhona som var tänkt att startas upp i avel denna sommar. Hon är snart 1.5 år.
Pälsen är kort, lockig och mjuk och ögonen gröngulskimrande.
Till sättet är denna dam intelligent, nyfiken och alltid en del av händelsernas centrum i familjen. Hon utforskar mycket och är snabb på att lära sig trick, speciellt om de involverar leverpastej! Siri är lite hundlik, kommer som ett skott när vi ropar och står gärna på bakbenen och spanar in vilken mat som lagas. Det är ack så lätt att låta något slinka ned till henne, vad man än har för goda intentioner eftersom hon är så galet söt!
Siri är van vid småbarn och älskar vår två-åring. De leker med fjädervippa, snören och jagar varandra runt hela lägenheten. Hon sover gärna på hans ben. Siri behöver stimulans, lek och lära, annars blir hon väldigt kreativ och letar upp mattes garnnystan för omnystning. Sällskap är också viktigt och vi kan inte ens bada utan att lilla damen sitter på kanten och iaktar, ibland tror vi att hon kommer att hoppa i eftersom hon är så engagerad i såpbubblor, bubbelbad eller i lillemans plaskleksaker.
Att klippa klossingar går finfint, att bada är inte riktigt lika roligt och det gäller att vara lite smidig så att hon inte smiter sin väg.
Vi söker någon som efter installationstiden är beredd att starta upp med kull ganska omgående. Jag finns som stöd och vi skriver kontrakt. Vi har tänkt max tre kullar innan hon övergår i fodervärdens ägo och under tiden står vi för veterinär, försäkringar och andra omkostnader gällande aveln, mer frågor kan tas via mail.
Detta är husses älskling, hon sover alltid under hans haka eller i hans armveck när hon får tillfälle men hon gillar folk överlag, mattes famn brukar dock vara överfull så vi gosar mer exklusivt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *