Siri

DSC_1593DSC_1574

Lilla Siri flyttade till oss från en uppfödare i Norge. Hon är ljuvlig! Liten, nätt och med fjuniga lockar. Hennes ögon är buteljgyllenbruna och hon är otroligt kelen. Vill helst borra in sig under hakan, ligga på magen eller i knävecken. Spinner så att man nästan ser hur hela hon surrar. :)

De första dagarna var vi lite förskräckta. Siri var uppvuxen på torsk, ratade torrfoder och här serveras bara torrfoder och möjligen lite blötfoder vid särskilda tillfällen. Det innebar att vi hade en mycket hungrig katt som inte riktigt förstod hur hon skulle äta torrfodret, och vi som inte riktigt förstod att hon inte fattade… Så efter några dagars skrikande höll vi på att bli tokiga innan vi handmatade henne med uppblött torrfoder. Vi tänkte ju att hon skulle komma igång med att äta bara hon landat hos oss. Men, nu äter hon bra iaf och även om hon är en bestämd dam så är hon iaf inte en liten gaphals till vardags. :)

Lilla Siri heter Carla från början, men det var lite svårt att säga för både D och vår lille så med D:s typiska ”götebors”-humor så fick lillkissen heta Siri. Vi sade det på skoj, medan vi fnulade på ”riktiga” namn. Meeen, nu heter hon såklart Siri. För inget annat passar. :)

Siri har flyttat till fodervärd för sin första kull då hon nästan hunnit bli två år. Med tre småbarn hemma hann vi inte med all den kärlek som Siri behöver och det blev alldeles för lite bus för hennes smak. Hos fodervärden som har tre lite större barn är livet roligare och famntiden har ökat avsevärt. Fast hon är ju saknad härhemma förstås..<3

DSC_1659-001

2 thoughts on “Siri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *