En hektisk vår

För oss tog det ett tag att komma igen efter Iris kastrering. Det märktes dock att det inte handlat om att hon var trött eftersom hon väntade kull utan antagligen var hon trött för att magen inte mådde bra. Bara ett par veckor efter kastreringen var hon pigg som en kattunge och det är fullt bus och gos här hemma igen.

Under våren har vi fått trevliga nyheter, vi ska bli tvillingföräldrar och har letat ett större boende med stor intensitet. Det ser dock mörkt ut på bostadsfronten och eftersom småttingarna snart är här och vi fortfarande bor i en tvåa börjar goda råd bli dyra. Vi har tagit beslutet om att sälja vår älskade Iris och låta Siri få komma till fodervärd. Vi vill inte släppa kattvärlden helt och det gör verkligen ont i hjärtat att våra småtöser inte kan vara kvar. De behöver dock mer tid, kärlek och utrymme än vad vi kan ge dem men vi hoppas in i det sista att vi hittar en stor villa där det finns plats för kattleksaker, klösträd och bus.

Annons kommer att läggas ut på laperm.nu och ni kan även läsa dem här i flödet. Vi skulle gilla om katterna får komma till samma hem, men viktigast är att det finns kärlek! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *