Småsnuttarna…

DSC_1111

Det är väldigt mysigt att snutta på lugna mamma Alice. Denna bild är tagen för någon vecka sedan när de låg och diade. Hela katthögen brukar spinna högt så att det låter som en liten motor som brummar på avstånd. Det snuttas och smaskas en hel del och låter så mysigt.

På fredag flyttar Charlie och Calve. De är besiktigade och mycket väl godkända av veterinär :) Övriga små busungar har många intressenter, men januari är inte den lättaste att investera stort i. Vi håller tummarna för att smågrabbarna snart hittar hem och så får vi göra en ”mental note” att aldrig ta kull till januari igen… om vi nu lyckas övertala hussen i huset att få ta kull någonsin igen… 😉 Det är mysigt, men är ju onekligen väldans mycket jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *