Sjukattsägare..? ;)

DSC_1119

Ikväll har vi haft en sådan myskväll. Kattungarna och lilleman har busat tillsammans och vartefter kattungar eller sonen tröttnade på att jaga varandra kom de uppkrypandes i våra knän för att gosa. Lillskrutt älskar verkligen kattungarna, han gosar så försiktigt med dem och kan leka hur länge som helst med dem. Kattungarna älskar honom med, jag menar.. oändligt tålmodig liten lekfabror OCH står för den mer spännande delen av deras kost (ikväll blev det spagetti..;)).. Tanken slog mig alltså lite sådär ytligt att, tja… men tusan varför inte behålla allihop och forstätta att mysa ihop! :)

Nåja drömma kan man ju alltid, men nu är klossingarna klippta på Charlie och Calve. De är badade och fina. Deras väskor är packade och kontrakt förberedda. Vi har gosat lite extra med dem, blåst på deras fjunmagar och snufsat i lockarna. Imorgon flyttar de till Göteborg. Det ger alltid en liten känsla av vemod att lämna ifrån sig sina små älsklingar, men också en känsla av stolthet. De är ju så fina våra små gosgrisar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *