Yrvakna yrväder

 

DSC_1152

Såhär kan det se ut när C-kullen vaknar på morgonen. Vi drar ut handdukslådan och det kommer ett moln av värme och så ett moln av krulltottar som sticker upp sina små huvuden.

Idag har det varit en extra bra morgon, lille sonen fick bananpannkaka med kesella till frukost och som alltid var det kattungesamling under barnstolen. Det är en skattkammare för små katter och dagens kombo var en stor hit! Vem behöver hundar till att städa undan efter bebisen en sådan här morgon?! Sedan var det såklart lekdags, full fart efter bebis som springer kors och tvärs med dragkrokodilen. Ja, förutom Camelot som kröp upp hos husse, landade på rygg och låg och trampade i luften medan husse gosade mjukismagen. Vet inte vem som spann högst av förnöjsamhet, hussen eller kattungen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *