Elva veckor!!

Idag fyller våra krulltottar 11 veckor! De börjar med andra ord att bli flyttklara.. vad fort tiden gått! Idag uppdaterade jag blocketannonsen i Stockholmsområdet. Av någon anledning är Stockholmarna alltid lite i framkant när det gäller nya saker, och så även för Lapermer. Vi får se om merparten även av denna kull flyttar dit så småningom.

Det kommer att bli tomt. Vi har ju vant oss vid att ha minst en liten herre spinnandes i knäet. Ibland är de så gossugna att de försöker att klättra upp för benen på oss, hela tiden ivrigt spinnande. <3 Vår lille ettåring är bästa kompis med småkatterna, han älskar dem och de älskar honom. Ibland bildar de en enda stor hög där vår lillkille vräker sig bland de mjuka katterna. Han blir toklycklig av att lägga örat försiktigt mot en mjuk mage och lyssna på när de spinner, och han skrattar högt när de springer kors och tvärs över lägenheten. Han först med något dragandes efter sig, och så fem busiga småkatter i släptåg. DSC_1235Camelot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *