Rockar loss med babymobilen

Älskade småkissar! Det blir roligare för varje vecka som går. De är så företagsamma, kelna och söta! Visst blir man matt ibland när det är kattungar överallt, och oj vad mycket tok de gör! Bingis lyckades på något okänt sätt ta sig ned i badkaret och kom inte upp igen, när matten nattat bebis och skulle gå in för att hjälpa till stod både han OCH Benjamin och balanserade på badkarskanten. Mycket mystiskt, badkaret är högt och halt! Lilla Bea spatserade på handfatet och Blanche rockade loss med babymobilen på skötbordet! Hittade dock hemligheten, de hade lyckats kravla sig upp via en golvtrasa som hängde över badkaret och sedan vidare. Fast hur Bingis kom upp ur badet är faktiskt en gåta.
Hade fotosession med småvildarna igår. Inte lätt! Svårast var en bustokig Bernie, vars svanstipp var det enda som fastnade på de tvåhundrafemtielva bilderna som togs på honom. Mest fotogenique var Bennet, han goa in sig i filten och flirtade med kameran. :)
Alla småttingar har fått sin första vaccinering, Iris och Alice fick hänga med för påfyllnad. Kattungepaketen har kommit och Bingis och Bea är officiellt tingade nu. Det rullar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *