Recognitionshow

Tiden rinner fort när dagarna är fyllda av bebisar och kattungar. Vi har haft besök av de familjer som tingat småkissar och det känns riktigt bra. Fyra stycken är tingade och det kommer nog att bli kanon. ”Tvillingarna” får till en uppfödares glädje hålla ihop och följas åt till samma familj, det känns extra gött. Lilla Blanche matchar sin nya matte perfekt och lilla Bea får komma till ett hem där det finns en ”Storkisse” som kan ta hand om henne och visa henne tillrätta i början. Länstidningen har varit här och gjort reportage om vår lilla stora familj och jag hoppas att det två sista kattungarna hamnar hos familjer här i stan. Kanske kan man få en skymt av dem någon gång då. :)
Nästa vecka väntar recognitionshow i Örebro, och även om vi inte kommer att ställa ut så ska vi dit och hälsa på alla de andra La Perm-uppfödarna vilket känns väldigt spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *