Småkissarna

Kattungarna kommer allt mer in i den roliga perioden, fullt bus och massor av gos. Alice försöker fortfarande att släpa runt på sina småttingar, men de knatar raskt sin egen väg igen till hennes frustration. Det blir liksom ett evigt släpande för henne. Senaste dagarna har hon dock givit upp lite, och ligger och håller koll på dem istället. Iris däremot är MYCKET nöjd med sina nya kompisar och det är ibland så livat att inte ens hon orkar hålla tempot utan måste rädda sig undan och ta en paus.
De första intressenterna kommer på besök för att kika på småkissarna. Det ska bli spännande! Kattungepaketen är beställda och snart ska vi till veterinären för besiktning. En annons har lagts ut ang försäljning på blocket och nu väntar vi bara på kattungarnas tillväxt och fler fina familjer till våra småttingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *