Babymousse

De sista dagarna har det fullkomligt exploderat i kattungarnas bolåda. De växer för fullt och kan numer gå på alla fyra benen och med jämna mellanrum väller de ut över köksgolvet. De får babymousse och efter någon dags kämpande med att få småkissarna att förstå hur de skulle göra äter de nu så ivrigt att de skakar när de kliver runt i tallrikarna. Lilla Beatrix och även Bernhard II kommer farandes och ska ha gos efter maten. Bernhard II är en hungrig kille, han kommer farandes i full gallop när han anser att det är matdags och far orädd iväg hur långt han än nu måste för att få tag i någon som kan fixa moussen. Benjamin var den som snabbast lärde sig att äta på egen hand, honom behövde man inte visa något. Bennet och Bingham var däremot snabbast på att koppla detta med låda, något som alla har börjat lära sig efter lite justeringar av platsen.
Nå, det är fullt sjå att hålla koll på småttingarna och ibland blir både Alice och vi lite svettiga. Tiden för hasande har kommit, nu gäller det att inte trampa på någon av de små äventyrarna. Men det är också tid för skratt, för nu är det tafatt bus och små katter överallt. Så gulligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *