Upptäcksfärder

Tiden rusar iväg, snart är kattungarna 4 veckor och det blir allt mer ”riktiga” katter av dem. Vi har stöttat Alice med att handmata småkatterna i några dagar för att spara på hennes hull. Ungarna diar fortfarande men när vi kommer med vällingen så blir det ett himla liv och de små liven kastar sig över mina händer för att ”snutta”, speciellt vår lille gråa hane är alldeles till sig! Alice slickar glatt i sig spillet från ungarna.

De har fått små men vassa tänder, har börjat lära sig att tvätta sig själva (om än inte effektivt ännu) och börjar ta sig ut på upptäcksfärder. Iris vet inte riktigt till sig vad hon ska göra med sina småsyskon, ibland försöker hon att tvätta dem och ibland busa med dem. Hon såg helt konfunderad ut när lilla Blanche försökte att klättra upp för hennes svans efter att vi satt Blanche i lådan för att öva toabesök. Vi fick hjälpa Blanche hem till bolådan igen, för hon var rätt nöjd med att boa in sig i Iris svans. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *