Att överlista katter

Matten har varit utan rackarungar i två dagar! Nu hemkommen till alla vildbasar och de har växt så att man ser det med blotta ögat! Nu har de börjat leka med leksaker, börjat springa, sladda och klättrar överallt! Det är livat, minst sagt och vi misstänker att det inte kommer att lugna sig på något vis kommande veckor! :)

Roligast just nu är insatsen till salladsslungan. Vi har den för att ha en chans att väga småkottarna på mornarna men resten av dagen är den deras. De klättrar i den för att testa hur många kattungar man kan få plats i den, de välter den och springer i den så att den rullar iväg över golvet. De är liiite för kreativa med det mesta. Matte och husse satte galler för vardagsrumingången. Ungarna knatade rakt igenom. Vi tejpade nedre delen, de klev lätt upp ett hål och kom igenom. Vi tejpade högre upp och de började sina ivriga experiment med att försöka att välta hela gallret. Vi stagade upp. Då klättrade de helt enkelt ännu högre upp och damp ned på ”rätt sida”. Gah! Lilla Agnes som är lite knubbigare än övriga riskerade att fastna med magen så efter en del klurande har vi nu satt dit en spånskiva! Som vi och Alice kommer över men inga ungar än så länge :). Tänk att det ska vara så avancerat att överlista så små varelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *