Solkatter

Idag har vi haft fotosession på en solig balkong. Var inte helt lätt att få med allihop så husse samlade in dem i en korg och så plockade vi ur dem en och en. Korgen var tillräckligt spännande för att hålla dem sysselsatta och på plats :). Var otroligt gulligt när de kisade mot solen! De växer så att det knakar. Vi kör några dagar med extra skonsam mat för orolig mage och eftersom det är omöjligt att hålla mamma katt ifrån småttingarna så får de samma mat. Var hos veterinär i fredags och pratade med dem. De sade att jag inte behövde oroa mig eftersom Alice är pigg och glad, dricker och äter. Tydligen kan det ta lite tid för maggarna att komma i ordning om det väl stökats till. Nåja, matte får väl tagga ned ett par hekto. :) Om ett par dagar kunde vi börja smyga in lite babyfoder igen utan problem. Nåja, småkissarna älskar den nya lite lyxiga maten, den är till och med bättre än babymoussen och de äter, spinner och får mat i hela ansiktet, över tassarna och på öronen! Arthur och ibland Anne har för vana att komma och sätta sig i mattes knä för att bli gosade med efter maten. Det är så mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *