Mumsbitar

Småpiparna har idag fått smaka babymousse. Först satt de bara lite vingligt framför faten och förstod inte riktigt. Husse fick dock den briljanta idéen om att stoppa in en smakbit i munnen och därefter var det som att de förstod vad som skulle göras. Mycket mysigt smackande blev det medan de mumsade i sig maten. Mamma Alice var mycket avundsjuk! :)
Vi har också flyttat småparvlarna till köket. Där finns ingen soffa att gömma sig under, eller elkablar att gnaga i sig! Det blev riktigt ombonat när allt väl kommit på plats.
Ett första lyckat försök för någon av småparvlarna att gå på låda gjordes i morse. Två pölar hade hamnat nära lådan men inte i, och ett par på filten på väg till lådan. Men de har varit där och krafsat allihop, så snart så ska det nog gå vägen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *