Hundvakt

Det är så roligt att ha en massa småkissar här hemma. Stunderna framför boet blir allt längre och allt mer fyllda med skratt! De kommer som små skott när vi pratar med dem och Arthur ”pussade” matte på nästippen igår! Agravian gör vilda ”kalvskutt” och är den som vågar sig längst ut ur boet. Arundel är däremot våran lilla Ferdinand. Hon trivs bäst i boet med mamma. Arundel var den första lilla kattungen som vi såg ”skaka rumpa”, lite skakigt och i otakt men hon gjorde sedan ett litet hopp framåt som man ska. Otroligt gulligt! Lilla Agnes tvättade idag sin syster Anne med en skär liten, liten tunga. Hmm… märker att anekdoterna nog aldrig kommer att sina… :)
De har ordentliga tandsingar nu, och klossingarna har växt ut igen. Vid vägningen idag fick vi snabbt uppskatta ett värde innan de travade iväg från vågen. De har hundvakt idag igen, igentligen skulle matte och husse vara hundvakt, men, det är ju hundarna som vaktar småkissarna så känns lite som tvärt om. :) De är så fina med småkissarna och varvar mellan att ligga straxt utanför boet o spana och om någon piper så travar hundarna dit och snufsar tillsammans med Alice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *