Action

Nu är det mer action i lådan. Det kravlas frejdigt omkring och alla kommer fram till lådkanten när vi lägger oss där för att prata en stund. Först fram är Agnes och Arthur, sist kommer Arundel, hon ska bara tutta lite mer innan hon makar sig fram. Men så är hon också den största flickan. Man kan ana små gaddar i munnen och först ut till blodtörstigt litet monster var Agnes som i förrgår började att tugga på Agravians öron, igår började han och Anne dock att försvara sig när hon återigen gick till attack och det slutade med en kattungehög där de lite taffligt bet i varandras svansar. Galet gulligt var det!
Klorna är som hullingar på småtrollen. Vi klippte lite sporadiskt för några dagar sedan, mest för att de skulle få testa lite men efter ”blodsutgjutelse” idag så blev det 80 aningens mer trubbiga klossingar på 5min.
Utvecklingen är synlig från dag till dag, de växer och blir stadigare. Igår började Agravian att slicka rent ena tassen med sin lilla, lilla tunga och det var häftigt att se! Alice törs lämna sina små alltmer, hon ligger utanför boet och kikar in eller leker med ”dammvippan” hon fick av Maja och Wilma. Det är så mysigt att höra henne ”prata” med sina små, med mjukt kuttrande röst. I övrigt åkte mamma Alice ned i ett bad för första gången på länge, så nu är pälsen ännu mjukare än vanligt och doftar ljuvligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *