2 veckor

Två veckor har gått och småttingarna har mer än tredubblat sin vikt. Alla har små pepparkornsögon och det börjar synas både personlighetsdrag och vilken teckning de så småningom kan förväntas få. Lilla Agravian blir mörkt maskad som sin mor, lite ljusare ser Anne ut medan Arundel verkar bli lik morfar med aningens tigerränder. Agnes och Arthur blir däremot pappa upp i dagen, snövita. Alla har pigga små pepparkornsögon och de börjar på darriga ben ta små kliv runt i boet. Agnes har börjat hänga över lådkanten och kikat omkring och det dröjer nog inte länge innan mamma katt får fullt bestyr med att hålla koll på alla.

Intresset för småkissarna är stort, känns väldigt roligt. Internet är dock nere då routern lagt av och comhem tar mer än lovligt med tid på sig för att leverera en ny. Såå, det kan ta lite tid att svara på ev mail, för att inte tala om hur mycket annat som ligger efter… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *