Flytta ungar

Under dagarna som gått har vi vägt, letat och flyttat ungar. De går stadigt upp i vikt, två stycken är fortfarande långt efter de andra, men vi håller koll på dem, Ginny med. DSC_0596

Ginny har letat ny trygg plats i huset, när hon började ta ner dem i källaren tyckte vi inte det var lämpligt så vi gjorde i ordning några ställen på entréplan för att hon istället skulle välja en plats i värmen. Hon valde dock buren i sovrummet ändå. Imorse började hon flytta ungar ingen, nu in till Ingrids rum och docklådan i garderoben, vi plockade raskt ur den och la i mjuka goa tyg. Där boade hon med alla ungar. Under eftermiddagen hade hon dock strukturerat om dem igen, nu med kattungar på tre plan…och vi funderade på om det fanns någon tanke med detta uppdelande?

DSC_0604

Ginny börjar komma bättre överens med familjens hund Maya, men bara om Maya håller sig på lagom avstånd….och det gör hon, hon vågar inte annat…här ligger Maya tryggt i soffan <3 /Emma

DSC_0602

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *