Nu går det sakta men säkert uppåt

DSC_0571 DSC_0572

Ungarna verkar ha listat ut konstruktionen gällande snuttandet även om det blir en del bråk om vilken tutte som är vems <3 De går upp i vikt och börjar bli smått livligare, vissa av dem har till och med irrat ut ur boet i jakt efter Ginny som just då haft egentid 😉 De bor nu i sovrummet, nära Ginnys vanliga sovplats så hon känner sig äntligen trygg och har inte visat tecken på att vilja flytta sina ungar mer.

DSC_0580 DSC_0589

Igår kväll kom vår snälla hund Maya hem efter att ha bott hos hundmormor ett par dagar, det blev minst sagt kaos. Maya fick inte komma nära ungarna, fast hon var så nyfiken…Det blev fullt slagsmål, nu går inte Maya in i sovrummet alls.. /Emma

DSC_0575 DSC_0581

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *