”Hålla-tummarna-tider”

Nu väntar vi ivrigt på att Alice ska få ”hallontuttar” som visar att parningen tagit sig. Vi har skämt bort henne med det superboostande specialmjukfoder som hon är tokig i. Sedan ligger hon mest i solen på inglasade balkongen, nedborrad i vår långhåriga fårskinnspäls och myser om hon inte sover på husse förstås. :)

Naturligtvis kom Iris igång med att löpa för några dagar sedan! Så, det blev ett gäng plågsamma nätter, men hon är inte riktigt lika ljudlig som Alice iaf. Nåja, nu vet vi att hon kan löpa och hur hon beter sig. Men nu får hon vänta ett tag, för vi vill hinna njuta av varje kull och inte ha kattungekaos..;) Nog för att det kan bli kaos ändå de sista veckorna med ett gäng busgalna småkissar som röjer!

Nu hoppas vi på en färgglad kull i början av november!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *