Nya planer satta i verket!

Ja så gick hela långa sommaren och Iris har då rakt inte tänkt gå i löp. Vi testade att ta pillren från Alice också för att stimulera, och tjosan så kom Alice igång. Men inte Iris. Eftersom vi har en riktig snygging på gång kände vi att vi inte ville vänta längre utan vi låter Iris busa runt ett tag till och så tar vi kullen på Alice istället.

Nu är Alice uppe i Stockholm hos sin Tiger… eller Ixion som hans födelsenamn är. Rapporterna därifrån verkar lovande. Stackars Tiger hade inte parat någon förut, men Alice har visat vart skåpet ska stå och Tiger fick vackert hänga med. Han har en otrolig päls som vi älskade redan första gången vi såg honom. Det var på en utställning i februari i år. Vackra korkskruvar och ljuvligt mjuk. Han har dessutom ett så näpet ansikte och blå ögon. Så, nu hoppas vi på små blåögda katter i allsköns färgkombinationer för denna gång är ju pappan röd i sin grundfärg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *