Flugjakt

Alice mage växer och växer. Nu är det tre veckor kvar och något av hennes vanligen så graciösa sätt börjar bli aningens rultigt. Iris har förstås noll förståelse utan vill busa som vanligt. Det är bedrövligt vad slö hennes bästis är enl hennes mening, och så går hon på ännu mer och får tokspel i hopp om att Alice ska hänga på. Men Alice är bekväm och mer än nöjd att gona i favvofiltar så där kammar Iris noll trots idoghet. Stackars älsklingsknallis behöver till och med hjälp för att värja sig mot sin vilda kattunge ibland!

Iris är uttråkad, vem ska busa med henne när varken Alice eller matte kommer upp ur soffan!? Nå, igår var en höjdardag, då var det flugmassaker på balkongen. Solen sken och flugstackrarna var lagom loja för att även en mindre erfaren jägare skulle ha mer än en ärlig chans. Tur att vi har inglasat för lillkissen kastade sig utan rädsla mellan fönstren i sina mördarorgier. När husse kom hem var balkonggolvet fyllt med fluglik och Iris ville apportera sin senaste favoritleksak istället. Först därefter blev det lugnt med en liten kisse som helt utslaget vräkte sig hos hussen i timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *