Uppdatering från A-kullen

Från de flesta i kullen kom en liten uppdatering efter halvårsdagen. Agnes har varit ute på sitt sommarställe och jagat flugor på altanen, hon sover i familjens sängar och verkar vara otroligt älskad. Pälsen är sagolikt vacker, som ett ulligt moln! Casper (Arthur) har hunnit med att kastreras. Han är en så stor kisse! Och har samma täta ljuvliga lockar som sin syster Agnes. Det är stor förtjusning i grannskapet när Casper är på promenad i sin sele. Han har även fått klättra i träd och det verkar han gilla, trots att han var lite harig när han var liten kille, då ville han helst stanna på marken och titta på. Keso (Agravian) är mycket tight med sin matte, med överallt och älskar henne över allt annat (nästan iaf, han var ganska kär i kattdamerna på området och ropade efter dem på kvällarna, så matten tog honom till veterinären… och sedan dess verkar ordningen vara återställd :)). Iris (Anne) är vår goskisse, hon vill så gärna vara nära, bli hållen och buren på. Hon tål t om att man klipper klossingarna utan att hon ens lyfter på ögonbrynen eftersom hon är fullt upptagen med att spinna. Hennes temperament är så trevligt, faktiskt det trevligaste vi sett av alla katter vi haft. Kanske stämmer det att ungarna får sin pappas humör, för Alice är ju mer försynt även om också hon älskar gos. Mysak vräker sig på rygg, liksom Iris och blir killad på magen. Iris är en pigg ung dam, nyfiken och närvarande. Hon älskar bus och att apportera samt anser att bästa sovplatsen är i famnen på matte eller husse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *