Det drar ihop sig

Det börjar dra ihop sig allt mer och nu är både husse och matte mer än lovligt nervösa. Alice är dock coollugn. Eftersom lilla A inte varit stormförtjust i de små krypin som vi byggt runt om i lägenheten, blev det idag en drastiskt åtgärd. Vi drog ur en garderobslåda som hon älskar att böka in sig i, bäddade med handdukar, filtar och ett rent lakan över alltihop. Sedan ställde vi ett litet soffbord med en filt över och gumman gillade det hela lite bättre. Även ett födslekit har gjorts i ordning efter konstens alla regler, nummer till veterinären är uppskrivet och allt är nästan klart för ankomst. Alice fick trots protester landa på vågen igår, från en start på 3.9kg och numer 6.3kg! Det är imponerande att hon trots det är så smidig och fortfarande sysselsätter sig med favoritleken: att apportera leksaksmöss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *