Hur mår fina Hedvig?

Hedvigv2

Nu känner vi oss helt trygga med att Hedvig mår bra, hon har gått upp förvånansvärt bra i vikt och känns pigg. Det som hände med henne var att hon troligen blev för varm. Jag var i skolan och hade inte koll på hur varmt ungarna hade det i boet, när jag kom hem låg Hedvig under sina syskon mot en värmedyna och var het när jag tog upp henne. Efter att vi pratade med veterinärer förstod vi att hon hade hamnat i chock på grund av värmen och i detta glömde hon också bort hur hon skulle äta. På kort tid tappar en unge i chock också orken att äta, vilket var det som hände Hedvig. Men efter enveten stödmatning fick hon energin tillbaka och kom ihåg hur man åt igen. Vi är så otroligt glada för detta, hon är såå fin och mysig. /Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *