Tidigare födsel än vad vi räknat med

received_498559224385552I tisdags kväll kom våra små godingar! Jag var själv hemma med barnen och var mitt i uppe i nattningsbestyren av Ingrid och Manfred när jag märkte att Ginny och var på G. Hon sprang efter mig och skrek samtidigt som hon letade efter ett bra ställe att boa på (fast vi gjort iordning så fint i en bur i sovrummet). När jag fått Manne att somna så kom Ginny till ro i buren, Ingrid som hade svårt att somna i all spänning assisterade mig och vi fick nervöst ta emot de två första små själva, men med assistans av Anna via telefon. Den första som kom var svart och visade sig sen vara den största av dem alla. Ginny blev lite rädd för vad som kom ut, satte sig i ett hörn och morrade lätt. Snart därefter kom en liten vit skrutt som hade svårt att andas och jag fick torka och torka, slunga och tillslut lätt suga ur slem ur nosen för att få igång den ordentligt. Nu började Ginny förstå vad som hände och började slicka rent sina ungar. Anna kom och hjälpte sedan till med ungarna vartefter de pluttade ut, kändes tryggt att ha syrran här <3 Straxt före midnatt var Ginny klar och somnade gott med alla sina sju små lockiga trasselbollar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *