En liten hälsning från Ginny’s familj

Ginnys familj – vilka är vi?

Sidan har precis uppdaterats med en presentation av vår katt Ginny och på sidan
H-kullen kommer löpande uppdateringar om hennes väntande kull. Här följer en kort presentation av Ginnys familj.

Vi är en härligt livfull familj som består av Emma och Gustaf samt våra barn Ingrid och Manfred, i skrivande stund 7 och 4 år gamla. Hos oss bor även världens snällaste hund, vår älskade Maya, 12 år gammal och så myskatten Ginny så klart, snart 2 år gammal.

Vi har under alla år följt syrrans liv med katter och kullar, men det var först när dottern Ingrid propsade på att hon ville ha katt som vi började överväga att ha en egen katt. Vi tittade på G-kullen och föll pladask för Ginny med hennes fantastiska lynne.

Vi bor i en liten villa, våra drömmar med vårt boende är många och vartefter vi får möjlighet bygger och förändrar vi. Vi trivs bra i hus med en tomt som redan nu börjar skjuta upp mängder av blommor och till sommaren sen levererar massor med gott att äta.

På dagarna arbetar Gustaf är systemutvecklare och på fritiden är han ledare i sjöscouterna här i stan. Själv studerar jag sista terminen på magisterprogrammet i företagsekonomi med inriktning mot management och kommer därför vara hemma mycket när kattungarna växer upp. Förutom att rå om familjen är mina intressen också scouting, andra stora hobbys är grönsaksodling och att lyssna på spännande ljudböcker. Våra barn gillar hästar, bilar och spel :) På helgerna gillar vi att vara ute i naturen, se på teater eller umgås med vänner. Våra mysigaste stunder är med en rolig barnfilm hemma i soffan, med barn, hund och katt liggandes nära, nära för att få och ge kärlek.

/Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *