Lilla Gwen

Lilla fina, gostrollet Gwen blev väldigt sjuk för en vecka sedan. Ingenting märktes på hennes humör men jag såg att något inte stämde och valde att åka in för att kontrollera så att hon och bebisarna mådde bra. Det gjorde de inte. Gwen klarade sig men blev akut kastrerad och det blev inga ungar från henne. Vi är så himla ledsna hela familjen, allt var förberett och barnen förväntansfulla. Vi är otroligt glada att lilla Gwen nu mår bra igen mn det känns tusan tufft att de två katter vi haft med helt makalöst lynne BÅDA råkat ut för samma sak. Nu ställer vi vårat sista lilla hopp till Gwens syster Ginny som är i Uppsala och paras nu, med samma goa hane. Om de lyckas få till det i novembermörket så hoppas vi på ungar i januari. Gwen8v<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *