Vaga planer

Vi vet inte riktigt hur vi vill göra med aveln framöver. Rasen är ny och populär, antalet insatta och engagerade uppfödare är få och parningar som sker enbart för pengar verkar nästan ta över. Det är för mycket jobb att bedriva och sälja katter som har rätt utseende, temperament och har den kärleksfulla uppväxt vi vill ge våra små för att det ska kunna gå runt. Vi vill fortsätta i liten skala med omhuldade små kattungar men det känns lite motigt just nu. Tack till er som hör av sig och frågar om våra planer, och tack till er som tar så väl hand om våra busungar som fått flytta till er! Vi funderar vidare, har två vackra honor som skulle vara redo om rätt hane dyker upp. Men först måste vi se hur läget blir. Även om vi älskar våra små troll så kan vi inte bli ståendes med huset fullt av dem! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *