Alla har hittat hem!

Nu är alla de små utflyttade. Allt gick inte enligt plan men vi hoppas att alla känner sig nöjda! Vi känner oss i alla fall nöjda och våra pälsklingar verkar ha det precis så gött som jag hoppades på! <3

Ett stort TACK till vår underbara fodervärd och hennes vän Anna som såg till att alla småkatter haft en kanonuppväxt! Tack Annie för lån av fina Isac som gav så kelna ungar! Dessutom har Jenny från Ägirshus katteri varit en klippa, som alltid, som stöttar och hjälper till. Sist men inte minst tackar jag Lina från Mirrors katteri som kom som en räddande ängel här på slutet och helt enkelt gjorde slutet gott, allting gott.

 

2 thoughts on “Alla har hittat hem!

  1. Hej,

    Jag undrar var ni finns någonstans och på ett ungefär vad en kattunge från er kostar?

    Hälsningar,
    Patricia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *