Trubbel

Det hara varit några tuffa dagar för kattfamiljen. Lilla Siri fick en postoperativ komplikation och fina Mette tillbringade en lång dag på strömsholm. Det slutade med att Siri fick stanna kvar på intensiven eftersom hon behövde antibiotika och korrigera en elektrolytobalans. Ungarna fick komma hem hit medan Mette fick en mycket välbehövlig vila.

Det var inte helt lätt att få i småkissar ersättning under ett dygn men det gick. Mina egna tvillingar sov hyfsat för en gångs skull och vi lykcades till och med tima in en middagsvila alla tre. Därefter åkte vi ut till djursjukhuset för att hämta hem mamma katt. Hon var så nöjd att träffa sina små men Mette har fått fortsätta med ersättning i den mån de vill ha för att underlätta för Siri.

Men kalabaliken var itne slut där. En av de minsta små sötnosarna som man dessutom gjort återupplivning av på djursjukhuset slutade att äta. Siri kom med honom till Mette som tyvärr inte kunde lyckas bättre utan bara hålla honom nära och försöka med lite vätskeersättning. Han slutade dock straxt att andas. Det kändes hårt. Vi har ju jobbat så för dem och de har redan en plats i våra hjärtan.

Resterande kull verkar iaf må fint, Siri är makalös och vi har redan två intressenter förutom den vi tänkt behålla själva. Bilder och mer uppdateringar kommer när vi fått vila lite och kan fokusera på annat än matningar och viktuppgång. :) Nu finns alltså endast en liten kvar att reservera om inte någon ångrar sig. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *