Kattungar!!!

Det har blivit många dygns vakande för vår fina fodervärd Mette. Det har hela tiden verkat närma sig men inga krystvärkar kom igång. Idag åkte Siri in till Strömsholms djursjukhus. Det blev akut snitt. Lillskruttans ungar låg för trångt och livmodern blev för uttöjd för att orka arbeta ordentligt. Där fanns 6 små bebbar men en hade tyvärr dött. Två små liv hängde på en tråd men teamet på sjukhuset lyckades jobba igång dem och även om de är små och sköra så verkar det finnas kämpaglöd i dem. Nu återstår visserligen mycket jobb med att få igång diande och viktuppgång men vi håller tummarna att alla klarar sig. De är helt ljuvliga! Här kommer en sneakpeak från vår fodervärd!

kattungar160509

Ett stort TACK till underbara Mette som fått jobba så! <3

2 thoughts on “Kattungar!!!

    • Cremen är en pojke och han kommer troligen att bli maskad. Det går bra att reservera kattungarna när man vill. De anses reserverade när reservationsavgift erlagts. Den betalas såklart tillbaka OM något skulle hända den lille. Läs mer under ”köpa kattunge”. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *