Gluttande..

P1040394

Nu har lillfia kommit hem, förra helgen hämtades hon och under veckan har hon myst massor med oss. Vanligen brukar vi försöka att ha katterna sovandes utanför sovrummet så att de inte ska väcka vår lille, men nu har jag inte haft hjärta att be dem gå ut. Iris har varit löjligt nöjd och legat på min höft och spunnit som ett litet tröskverk.

Fick ett så fint sms om att fodervärden till Max gillat vår gosekatt, hon tyckte att Iris var så försiktig och fin och det är hon ju. Vill inte tränga sig på, men smyger gärna nära för gos och kärlek så fort man sitter still. Iofs kan det vara full rulle på henne också, när hon, Siri och lilleman busar loss och springer om varandra så att en stackars matte/mamma blir alldeles snurrig.

Nåja, nu går jag titt som tätt och gluttar efter hallontuttar och håller tummarna. Vi har redan intressenter och jag tror att det kommer att bli en fin kombo med herr Max och fröken Iris. :)

One thought on “Gluttande..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *