Vackra Alice…

P1030707

Imorgon flyttar inte bara vår siste lille kattunge, imorgon flyttar även vår vackra, försynta och mjuka Alice. Hon har kommit lite i skymundan sedan vi sparade Iris. Där Iris självsäkert kliver fram och kräver gos, där viker Alice undan. När vi sedan fick en liten egen skruttunge blev Alice än mer försiktig. Nu ska hon få komma till en egen matte, som har tid för bara henne och som längtat efter sällskap. Det är en fin vän och vi hoppas att tjejerna ska finna varandra.

Det är många som har hört av sig och frågat om vi inte kan ta en kull till på Alice eftersom de tycker att hon är så vacker. Det är smickrande, men troligen blir det inte så. Vi avvaktar dock lite planer och ser framöver hur de utfaller. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *