6 krulltottar och en bebis

Torsdagen den 15 november kom Alice igång med sina bebbar. Samtidigt låg matte på förlossningen och husse fick åka skytteltrafik. Mattes syster Emma kom hem för att övervaka så att inget gick snett, med hade hon sig lilla Ingrid 4 månader, men det var inte så lätt för dem eftersom Emma inte har någon kattvana o Alice var lite misstänksam trots fin kontakt annars. Nåväl, Alice är snabb så på några timmar hade det kommit 5 små krulltottar. Några timmar senare dök det upp ytterligare en krulltott och allt som allt blev det 6 kattungar och en liten bebis den torsdagen.

Vi har nu 4 killar och 2 tjejor. Fyra av dem är maskade och två vita, men det är svårt att se om det blir blåmaskat eller chokladmaskat. Små pepparkornsögon börjar i alla fall att kunna skönjas och vikten går stadigt uppåt. Mamma Alice valde bolådan efter att den stuvats med ännu fler filtar och höjd värme. Det var skönt, då är det lätt att titta till de små liven.

2 thoughts on “6 krulltottar och en bebis

  1. Hej

    Och ett stort grattis till er båda, va roligt med en liten bebis och kattungar.
    Nu blev ni en stor familj :)
    Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *