Näpna lilla Galadriel tingad!

G4v5

Vår näpna lilla Galadriel är tingad till Lidingö av en barnfamilj. Lilla fröken kommer nog att få tillräckligt med gos för att vara nöjd! <3

Snart kommer annonsering ut, men eftersom jag sitter fast i uppsatsskrivande och fina fodervärden Anna packar flyttlådor inför en efterlängtad flytt så har vi tagit det lite lugnt. Kul att folk hittar till vårat lilla katteri ändå. :)

One thought on “Näpna lilla Galadriel tingad!

  1. I’m also commenting to make you understand of the incredible experience my wife’s girl found reading through yuor web blog. She learned a wide variety of things, which included what it’s like to possess an amazing helping nature to have many others effortlessly have an understanding of specified problematic issues. You actually surpassed readers’ desires. Thanks for giving the good, dependable, educational not to mention unique tips about the topic to Evelyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *